Retour à la page d'accueil de Road Academy

Presentatie

Road Academy is een opleidingscentrum code 95 dat erkend is door de FOD Mobiliteit en Vervoer.

Wij geven gespecialiseerde nascholing voor vrachtwagen- en buschauffeurs (rijbewijzen C en D). Ons objectief is om de wettelijk verplichte nascholing aan te bieden aan zelfstandigen en transportbedrijven voor het behalen van het attest vakbekwaamheid.
Ons opleidingscentrum is ideaal gelegen in Zellik (Industriezone Doornveld), aan de rand van de Westelijke Ring rond Brussel.

Gebrevetteerde instructeurs met beroepservaring in goederenvervoer

Road Academy is ontstaan door de groeiende vraag van bedrijven naar de kwalificaties van hun rijdend personeel. Onze instructeurs hebben reeds ervaring opgebouwd als vrachtwagenchauffeur. Zij hebben zicht verder gespecialiseerd, om een kwalitatieve professionele begeleiding te kunnen aanbieden.

Road Academy garandeert u :

  • Gekwalificeerde en gebrevetteerde instructeurs : onze lesgevers zijn allemaal chauffeurs met eigen ervaring op de baan. Het zijn oud-vrachtwagenchauffeurs, logistieke medewerkers, politieagenten, douaniers. Zij volgen zelf regelmatig een cursus nascholing en technische en pedagogische opleidingen.
  • Gemakkelijk te bereiken en parking : ons centrum is gelegen in Zellik, op 500 meter van de Westelijke Ring rond Brussel. Het is gemakkelijk te bereiken, zowel voor de mensen uit Brussel als daarbuiten. Er is een grote parking.
  • Een volledige infrastructuur : de lokalen voor de theorielessen zijn gelegen op dezelfde site als het materiaal voor de praktijk : simulator, manipulatie van aanhangwagens en opleggers, ladingzekering. De opleiding kan dus op één dag gebeuren waarmee tijd en geld worden bespaard.
  • Efficiënt pedagogisch materiaal : het centrum beschikt over 4 vrachtwagens met oplegger, bussen, clarks, laadliften en recente simulators voor bus en vrachtwagen: rijbewijzen C, D, CE en DE.
  • Tweetalige opleidingen : de opleidingen gebeuren in het Nederlands en in het Frans.

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, om meer uitleg te geven of een prijsvraag op te maken. Neem even contact met ons op, wij kijken ernaar uit u verder te mogen helpen.